logo

Om webbplatsen


Hammar är bäst i världen på sidolastare
På Hammar Maskin kan vi se tillbaka på ett antal väldigt händelserika år. Vi har, precis som alla andra företag, påverkats av den tuffa svackan som ekonomin gått igenom. Nu är vi tillbaka och har återhämtat oss och det som känns extra bra är att vi trots nedgången hela tiden kunnat serva våra kunder. Vår stabila ekonomi gör att våra kunder alltid kan känna sig trygga i valet av Hammar Maskin som samarbetspartner.

Vi har utvecklat en helt ny produkt som vi har lanserat på marknaden. Den nya Megatransfern blev direkt en succé. Megatransferns stödben gör den enkel att använda i trånga utrymmen och det går utmärkt att kombinera med vanliga ben. Förutom att Megatransfern är smidig blir också konstruktionen lättare.

Vi fortsätter att behålla all tillverkning i egen regi och har nyligen investerat i laserskärare och robotsvetsar för att säkra produktionen och öka vår kapacitet. Samtidigt är produktionen lika flexibel som den alltid varit, vilket är en absolut nödvändighet för oss som arbetar med kundanpassade produkter. Alla våra sidolastare anpassas nämligen efter kundens önskemål och vi har kunskapen som krävs för att anpassa trailrar till alla olika regler som gäller i världens alla länder.

Som ni märker står inte Hammar Maskin still, även om kanske ekonomin tillfälligt har gjort det, utan vi fortsätter hela tiden framåt. Men även om vi ständigt rör oss framåt kommer en sak trots allt vara sig lik, och kommer alltid att förbli – vi fortsätter att arbeta med en produkt; sidolastare. Vår specialisering på just sidolastare gör att vi är bäst i världen på det vi gör. Vi fortsätter hela tiden att utveckla våra sidolastare och arbetar ständigt med nya tekniska lösningar för att möta våra kunders behov och önskemål.

Hammar Maskin har genom historien varit först med flera lösningar, och kommer säkert vara det även i framtiden i takt med att vi utvecklar nya produkter och lösningar. Framtidens produkter kommer att ha ännu högre prestanda och trenden är tydlig; hanteringen av containrar ökar. Det gör att vi ser mycket ljust på framtiden och vi tror på stadig uppgång för vårt koncept.